••Onderhoud & Reparatie

Door invloeden van onder andere het weer (rotting / corrosie), vandalisme en slijtage door gebruik zal de veiligheid van het toestel verminderen. Hierdoor is onderhoud nodig en zijn reparaties op zijn tijd noodzakelijk.


Wij adviseren u om klein onderhoud aan de speeltoestellen direct uit te voeren tijdens de inspectie. De veiligheid van het toestel is dan per direct weer gewaarborgd en daarbij voorkomt het hogere reparatiekosten.


Grote reparaties aan het toestel kunnen tijdens de reparatieronde worden uitgevoerd. Wij adviseren u om deze ronde wel snel na de inspectie te plannen. Jannic kan voor u de reparaties uitvoeren of deze werkzaamheden begeleiden bij zelfwerkzaamheid.


Niet alleen na inspecties zal er eventueel onderhoud moeten worden gepleegd, maar ook op andere momenten na bijvoorbeeld een melding van schade. Jannic streeft erna om deze situaties, indien ze gevaar opleveren voor de gezondheid, binnen 3 werkdagen op te lossen. Daarnaast heeft Jannic een grote range aan onderdelen van speeltoestellen voorradig om direct onderhoud te kunnen uitvoeren.

 

 

Inspecties